Cadeau inspiratie eerste verjaardag
Lifestyle

Cadeau inspiratie eerste verjaardag

Vorige week werd Liva één jaar en vierden we haar verjaardagsfeestje. Iets waar ik al maanden een soort van tegenop zag (want zeg maar dag tegen je baby) en aan de andere kant ook volop mee bezig was om alles te regelen en ideeën uit te werken. Ook was ik al vroeg aan het nadenken over cadeaus, niet alleen wat ze leuk zou (gaan) vinden maar ook praktische dingen. Ik vond dit nog best lastig en ik denk dat veel mensen baat hebben bij wat cadeau inspiratie voor een (eerste) verjaardag en daarom lees je nu deze blog.

Online verlanglijstje

Omdat veel mensen het lastig vinden wat ze moeten geven maakte ik online een verlanglijstje voor Liva. Op deze site maak ik vaker verlanglijstjes en ik sla het hele jaar door allerlei producten op verschillende lijstjes op. Op het verlanglijstje staat een afbeelding en de prijs van het product met een directe link om het product te bestellen. Als iemand een product cadeau geeft van het verlanglijstje, streept diegene het cadeau af en zo ziet iemand anders dat het cadeau al gegeven wordt. 

Omdat ik veel vragen kreeg over het verlanglijstje dat ik voor Liva haar eerste verjaardag maakte deel ik wat cadeau inspiratie. Ik heb bewust cadeaus uitgezocht in meerdere prijsklassen. Er zijn ook genoeg dingen van het lijstje die prima voor een jongen zouden kunnen (hetzij in een andere kleur) en ik hoop je hiermee te kunnen inspireren. 

Let’s inspire!

Wij gaven Liva een loopfietsje van Veloretti met nog een rieten mandje voorop en een koperen bel (accessoires ook van Veloretti).
Loopfietsje (Tricyclyse) Veloretti excl. accesoires €129,95
Omdat ik hoop dat Liva net zo’n poppenmoedertje wordt als ik vroeger was.
Poppenwagen Olli Ella €99,95
Kinder fauteuil van de Leen Bakker €29,99
Koffertjes van Konges Sløjd €24,00
Toilettas van Konges Sløjd €40,00
Slab (want daarvan heb je er nooit genoeg) van Konges Sløjd €24
Ik spaar voor Liva Maileg muisjes en poppenhuis spulletjes tot ze op een dag groot genoeg is om hier bewust mee te spelen. Een verjaardag is een perfecte gelegenheid om Maileg spulletjes op het verlanglijstje te zetten.
Maileg babymuis in reiswieg €21,95
Maileg theeservies €23,95
Label Label houten blokken €19,99
Paola Reina Gordi babypop €14,95 (ook leuk om poppenkleertjes aan het lijstje toe te voegen)
Badletters vanPauline €15,99
Zonnebril Elle Porte Tortoise (voor volgende zomer) €25,95
Rugzak wit teddy konijn Hema €15
Schommel Done by Deer €55,00
Boekjes zijn altijd goed! Deze was wel toepasselijk met de verhuizing volgend jaar.
De verhuisdieren €15,95
Liva is gek op Bumba en deze mocht dan ook niet ontbreken. Kunnen we straks lekker verstoppertje spelen! (Ook verkrijgbaar in Nijntje variant).
Bumba verstoppertje spelen €14,95

Dit was een greep uit Liva haar verlanglijstje en een aantal dingen heeft ze ook gekregen voor haar verjaardag. De overige dingen die ze niet heeft gekregen schuif ik door naar het lijstje voor de feestdagen. Zo heb ik toch nog voldoende cadeau inspiratie om haar dan nog wat te geven.

Bedankt dat je hebt meegelezen met deze inspiratie blog, laat je het weten als je er wat aan hebt gehad of zelf nog leuke cadeautips hebt?

Liefs x

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *