About me

Welkom op mijn blog, wat ontzettend leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Om een beetje een beeld te krijgen van de persoon achter dit blog wil ik mijzelf even voorstellen, wellicht kort maar misschien ook niet ;).

Mijn naam is Nanda, ik ben 24 jaar oud en geboren in een mini dorpje (lees: gat) in Groningen. Ik ben verpleegkundige en kraamverzorgende en sinds een paar jaar woon ik in Brabant. Jep plot twist, iets met de liefde van je leven ontmoeten die een ingebouwde zachte G heeft, een Brabander dus. Ik verhuisde dus naar de andere kant van Nederland, nadat we samen eerst een huis gekocht en verbouwd hadden en inmiddels mag ik mij zelfs “vrouw van” die Brabander noemen, hij heet overigens Wesley.

Samen zijn we ontzettend gelukkig en verliefd en in september 2019 is onze liefde bezegeld met de nieuwste liefde van ons leven, namelijk onze dochter Liva Helèn ♡. Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen hoe mooi, knap, lief, leuk en perfect ze is, maar ik doe het toch even. De grootste verrijking van ons leven, dat is ze.

Moeder worden was altijd mijn allergrootste wens, iets waar ik altijd van heb gedroomd en ik beschouw het als een enorm geschenk dat we een dochter hebben mogen krijgen. Het is oprecht het mooiste wat er is, het moederschap. Ik durf haast te zeggen dat het tot zover op mijn lijf geschreven is, maar ondanks dat kan het ook best pittig zijn. Alle nieuwe gevoelens die een moederrol (of vaderrol!) met zich meebrengt is best overweldigend en het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik denk dat geen enkele ouder precies weet hoe het moet; het opvoeden van een kind, maar we doen het allemaal met heel veel liefde en naar ons beste kunnen.

Je zult hier dus voornamelijk blogs teruglezen over het moederschap en alles wat daarbij hoort. Ik schrijf met heel veel plezier maar heb je tips? Laat die dan vooral weten!

Zie ik je nog een keertje terug?

Liefs Nanda